Welkom bij TOPFiK. Het beste haardhout van heel Noord-Holland! 


Zodra wij je bestelling hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen.


Prijslijst: 

Prijs: € 5,75- per rode zak vers ca. 35% vocht. 

Prijs: € 5,75- per zak wind gedroogd <20% vocht. (uitverkocht)

Prijs: € 5,25 per kleine gele zak wind gedroogd elzen. Ca. 18 % vocht ca. 8 kg. 

Prijs: € 8,50,- per zak oven gedroogd. Beuken en essenhout. Gele zak. 

Prijs: € 6,-  per zak aanmaakhout. 

Prijs: € 15,- bezorgen NH.


Aanbieding thuisbezorgd:  

25 grote gele zakken oven gedroogd haardhout € 199,-.

38 rode zakken ca. 35% vocht € 199,-.

45 kleine gele zakken wind droog elzenhout (ca 18% vocht) € 199,-.

Bezorgkosten NH € 15,-.


Aanbieding afhalen: 

12 grote gele zakken oven gedroogd haardhout € 99,- 

19 rode zakken ca. 35% vocht € 99,-. 

22 kleine gele zakken wind droog elzenhout (ca 18% vocht) € 99,-.


Bij TOPFiK nemen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zeer serieus. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, de bezorgers en onszelf heeft onze TOP prioriteit. We monitoren en volgen de 1,5 mtr. instructies vanuit het RIVM. 

Maak een afspraak voor afhalen en/of bezorgen. Dank voor uw begrip.Wat klanten zeggen....


Maaike:

Beste Roel, bedankt voor de snelle en soepele service. Het hout is verpakt in zakken van ongeveer 15 kilo dus ook voor een dame prima te dragen. Kleine en grote stukken door elkaar, dus in de zak zit ook voldoende hout om het vuur mee aan te maken. Het hout voelt kurkdroog. Top en bedankt! Groet, Maaike. 

Remco:

Als ik haardhout nodig heb rijd ik altijd even naar Oosthuizen. In het stalletje aan de weg kun je prima, droog hout krijgen voor een redelijke prijs. Een flink net met gekloofd hout kost 7 euro, en weegt ongeveer 15 kg. Het stookt prima.

Edgar:

Dit is het tweede jaar dat ik bij TOPFiK een lading haardhout heb opgehaald.  De netten lagen keurig klaar nadat ik van te voren even gebeld had. Met hulp lagen ze zo in de auto.

Het hout is prima direct te stoken in mijn houtkachel en heeft een behoorlijk lange brandtijd. Roel verkoopt geen ‘waaibomen hout’, dat merk je trouwens ook al aan het gewicht.  Ik kan het hout van harte aanbevelen en rij er graag een stukje voor om  naar Oosthuizen.

Geurt:

Ik ben al jaren een vervent stoker van mijn hotkachel en ben daarom zeer kritisch op het haardhout wat ik daarvoor aanschaf. Nu viel onlangs mijn oog op de advertentie van houtbouw De Jager met hzijn aanbod van grote zware netzakken droog haardhout voor 7 euro per stuk. Omdat Oosthuizen redelijk bij mij in de buurt is ben ik er naar toe gereden om wat zakken op te halen. De zakken waren inderdaad groot en zwaar (15 a 20 kg) gevuld met een eerlijke mix van eiken, essen en berkenhout. Ik heb 13 zakken meegenomen (meer kon m'n vering niet aan) en m'n haardhok er fijn mee gevuld. Ik stook het nu een ruime week en ben erg enthousiast over de kwalteit. Mooi vlammenspel en de blokken branden warm en lang. Het is ook niet té droog waardoor het niet te snel opbrandt. Het zijn ook mooie handzame en stapelbare stukken hout. Erg tevereden dus en ga, zodra ik weer een gaatje in m'n haardhok heb, opnieuw terug voor meer.

Sander:

Prijs is normaal tot wat duurder , helaas blijven ze maar kort branden , hout is snel op. Helaas voor mij geen tweede bestelling meer.

Reactie van de eigenaar van TOPFiK
Hoi Sander, zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken over het stoken van je haard, het afregelen van de zuurstofklep, de rotorende trekkap en het droge haardhout van TOPFiK. Volgens mij hebben we het te snel fikken opgelost! Dankjewel voor je klandizie en dankjewel voor het vinden/mailen naar een e-mail adres wat we niet meer gebruiken. Graag tot ziens👍 🔥

Arjan:

Hoi, hier dan even een berichte over je haardhout. We genieten nu heerlijk van ons openhaardje. De blokken zijn mooi aan de maat en goed droog. Hier door kunnen we rustig stoken en is het heerlijk warm. Met vriendelijke groet, Arjan

Ivo en Ilona:

Eerste keer Roel op bezoek gehad met een berg mooi hout voor onze houtkachel...  jammer van de zomer maar met deze snelle service glijden we langzaam de herfst in. Vanavond de aftrap.

Tom:

Gisteravond gestookt met het hout, super geen gespat en brand top. Wat opvalt is dat het ook goed droog is dus aansteken gaat mij zelfs goed af met een oude krant.  Ik kan het af met een a twee zakken per avond en dit in vergelijk met je collega's van deze gebruikte ik vier a vijf zakken per avond. PS. supermakkelijke zakken ook weer te gebruiken als oud papier zak. Leuk je weer eens gesproken te hebben en tot een volgende lading hout. M.v.g. Tom Schilder

Fam. Zeeman:

Nog bedankt voor de goede service bij het ophalen van het hout. De advertentie op Marktplaats maakt zijn verhaal waar. We hebben de kachel nu aangehad en het is inderdaad top. Het stookt lekker, en ook de verpakking is handig i.v.m. transport naar de kachel. We komen vast nog een keer langs. Fam. Zeeman

Gert-Jan:

Openhaard hout gekocht. Mooi snel geleverd, goede mix en stook klaar. Is alweer bijna op en tijd voor volgende bestelling!

 Marc:

Openhaard Hout bezorgd in Schoorl (Bergen NH). Voor de eerste keer openhaard hout besteld bij Topfik/Roel de Jager en duidelijk niet de laatste keer. Ik ben oprecht enthousiast over de goede kwaliteit droog hout wat mooi en rustig brand. Echt een aanrader.

Groeten uit Schoorl.

 

Daniel en Ilona, Ouderkerk a/d Amstel:

Beste Roel, dank voor de goede & snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar! De mix van houtsoorten is helemaal fijn, de haard brand lekker, laat de winter maar komen!

Dank & alvast fijne feestdagen en tot in het nwe jaar!

Daniel & Ilona

 

Marcel, Amsterdam IJburg:

Erg tevreden over het haardhout. Goed haardhout geleverd met een gulle lach. Ik hou d'r van. Ik wens je een erg goed jaar en we zien elkaar!

Groet, Marcel, Amsterdam IJburg

 

Fam. Schmidt, Amsterdam:

Topfik heeft een snelle service en goed droog hout dat lekker brand en het grote voordeel is dat je ook kleine hoeveelheid kunt afnemen i.v.m. onze beperkte opslag.

 

Freek, Amstelveen:

Hallo,

Beloofd is beloofd. Nog even een opsteker nadat jullie mij in het volste vertrouwen haardhout lieten ophalen op zondagmiddag (ik meen 26 januari) terwijl jullie niet thuis waren. Ik heb het geld in de brievenbus gedeponeerd. Haal maar wat tekst uit deze email voor de website. Misschien dat je niet alles wil overnemen. Maar voor een bedrijf dat op zondag gesloten is weten jullie met vertrouwen in je klanten toch ook weer een goede oplossing te bedenken. Heel fijn dat dat nog kan in deze tijd. We waren er erg mee geholpen en het hout blijkt uitstekend te zijn. Nadrukkelijk veel beter dan van het tuincentrum. We hopen er nog even mee te doen, maar jullie zien ons zeker terug. En dan zullen we de zondag proberen te vermijden :-)

Hartelijke groet, Freek (Amstelveen)

 

Saskia en Arthur, Amsterdam:

Topfik levert zeer snel en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. En het hout brandt super! Dank je wel.

 

Ramon, Amsterdam:

topfik... Het zegt t al .. fikt als de beste en de service is ook helemaal top.. geen moeilijk gedoe... echt een aanrader. roel bedankt Tot de volgende lading hout die ik bij je kom halen groetjes ramon

 

Erik, Amsterdam:

Beste Roel, Je hebt me vanmiddag heel gelukkig gemaakt. Na het mooie tochtje van Amsterdam Noord richting Oosthuizen (Koggeroute!) parkeerde ik bij nummer 43 en je liep me al tegemoet. Er lagen al een paar zakjes haardhout voor me klaar op de oprit, maar of je het over de telefoon al had geroken: ik wilde meer en dat stond ook al klaar. Je nam alle tijd nadat ik vertelde dat ik net mijn eerste houtkachel had laten installeren en bekende dat dit mijn eerste kennismaking was met de wereld van haardhout. Je gaf me geduldig een minicursus houtstoken en bewaren, deed me een prima aanbod en gaf me zelfs een kratje mee om mij eerste voorraadje van 7 zakken op te bewaren (los van de grond zodat de lucht er omheen kan stromen).

Het echte feest begon net: de eerste blokjes. Daar kan ik kort over zijn: die vatten direct vlam en geven een prachtig vlammenspel (dat woord leerde ik van de kachel dealer), nauwelijks rook, geen roet en een heerlijke geur: topfik dus! Een kind kan de was doen met deze blokken. Hulde voor dit mooie product en de geweldige service! Ik drink een glaasje bij de haard en verheug me op mijn volgende tochtje richting TOPFiK.nl in Oosthuizen.

Met vriendelijke groet, Erik Broekman

 

Ton, Durgerdam:

Beste Roel,

Ons kacheltje brandt fantastisch dankzij het prima hout van de firma TopFik!

We genieten!

 

Mooi hout + fijne assistentie:

Het was weer zover: mijn hout was op. Even gekeken op de site van TopFik. Naast het 'gewone' hout was er nu een partijtje appelhout. Gebeld met Roel en besteld. Op het afgesroken tijdstip in Oosthuizen. Het hout lag al klaar! Bleek dat ik ook nog de winnaar was van de quiz (in welke straat in Alkmaar was foto de op Facebook TopFik genomen). Mijn antwoord  'Crocusstraat' was goed! Leverde een extra zak hout op. Al met al had Roel er een mooie deal van gemaakt. Omdat ik wat last van mijn rug had, laadde Roel mijn auto. Altijd weer leuk om met de vrolijke Roel een babbel te maken. Gezellig. Met een auto vol hout weer terug naar de Zaanstreek. Het tochtje langs de mooie sloten en weilanden in het winterlandschap was een cadeautje. Roel weer bedankt,  de fik kan er weer in.

 


Lot, Amsterdam:

Tis even sjouwen, 3 hoog in Amsterdam Oud West, maar dan heb je ook wat..!

Ons kacheltje brandt weer prachtig met het hout van Roel.

Nu voor de tweede keer via Roel het hout geregeld, en ondanks dat ik een hekel aan kou en sneeuw heb hoop ik dat we nog een paar koudere maanden voor de boeg hebben, zodat de fik in die mooie blokken kan!

Super adres, wij zijn er erg blij mee.

Levering, afspraken, prijs, helemaal top, voor ons geen andere blokken meer.

Roel, bedankt weer..!

 

Jack, Heerhugowaard:

Na een aantal omzwervingen ben ik tóch weer beland bij TOPFIK in Oosthuizen. Mijn eerste zakken openhaardhout heb ik namelijk bij Roel (eigenaar van TOPFIK) gekocht en daarna heb ik getracht een andere leverancier te vinden, dichter bij huis. Maar helaas, eerlijkheid gebied mij te zeggen dat er op dit moment geen betere leverancier te vinden is, in de kop van Noord Holland voor openhaardhout, dan de firma TOPFIK in Oosthuizen, onder bezielende leiding van Roel. Ik heb aan den lijve moge ondervinden dat een klein stukje rijden naar Oosthuizen meer dan de moeite waard is gebleken. Zijn hulpzaamheid, advies, maar juist ook de kwaliteit van het hout (direct klaar voor gebruik) zijn voor mij belangrijke elementen voor vertrouwd en langdurig ondernemerschap. Ga zo door....!

 

Leo en Petra Nooij, Zaandam:

Vandaag kregen we het hout bezorgd dat was besteld. Vorig jaar had met man zelfs eens een paar zakken gehaald in Oosthuizen. Dat was ons zo goed bevallen. Het hout brandde heel erg goed. Het was goed droog hout. Vandaar dat we nu opnieuw hout besteld hebben bij uw bedrijf. Dank voor de levering op precies de afgesproken tijd. Een echte aanrader voor andere mensen. Graag tot ziens.

Leo en Petra Nooij

 

Daniel & Ilona, Ouderkerk a/d Amstel:

De 'R' is weer in de maand en dat betekent bij ons thuis vooral het houthok weer vol gooien. Gelukkig heb je dan Topfik, die niet alleen super snel, maar ook voor een goeie prijs haardhout komt leveren. Topfik = Top service. Een aanrader dus!

 

Evert C. de Wit, Almere:

                                                                                                  Bij deze mijn ervaring met Uw bedrijf: Enige weken geleden is bij ons een flinke lading zakken bij ons bezorgd in Almere. Ik was aangenaam verrast door de prettige bezorgwijze en de aangeboden hulp bij het op de plaats leggen van de zakken. Inmiddels menig uurtje mogen genieten van de warmte. Hout is van perfecte kwaliteit en goed droog. Al met al een prima prijs/kwaliteit verhouding en de afspraak is keurig nagekomen. Ik kan Topfik van harte aanbevelen. Evert C. de Wit 


Wat klanten zeggen over Buitenbouw blokhutten:

Werner en Ciska, Alkmaar:

Via internet de site gevonden van Houtbouw de Jager en het eerste contact was prettig. Roel gevraagd om langs te komen om een en ander door te spreken, dit kon vrijwel direct. Duidelijke informatie gevolgd door een heldere offerte. De uiteindelijke tekening zag er prima uit en ook op enkele tussentijdse vragen mijnerzijds snel en duidelijk antwoord gekregen. Het contact met Roel verliep uitstekend gedurende het hele traject. De plaatsing kon eerder dan door ons verwacht en bleek een gezellige dag alles bij elkaar. Harde werkers en aan het eind was alles weer netjes opgeruimd en zijn wij een prachtige berging rijker. Het product straalt gewoon degelijkheid uit. Roel, als jullie weer eens in de buurt zijn kom vooral langs voor de koffie. Met hartelijke groeten, Werner&Ciska


Bettie Zaal-Brouwer:

In november 2014 hebben wij een schuur op maat laten maken en plaatsen door Houtbouw De Jager. Wij hebben dit bedrijf gekozen wegens de solide uitstraling en de duidelijke en prettige informatie vooraf en we zijn niet teleurgesteld. Vooraf zijn al onze wensen goed doorgesproken en in een tekening omgezet met nauwkeurige omschrijving van de te gebruiken materialen. Duidelijk en degelijk. De planning is geheel nagekomen en de plaatsing (in één dag) verliep probleemloos door deskundige bouwers. Er stáát nu ook wat! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!


Fam. Ypinga, Amsterdam:

Offerte opgevraagd voor het vervangen van een tuinschuur. Ik kreeg een duidelijke offerte tegen acceptabele prijs, mijn extra wensen werden hier meteen in meegenomen. Op vragen kreeg ik een eerlijk en duidelijk antwoord. Plaatsen ging snel en vakkundig in nog geen dag. Ook de nazorg was prima geregeld.

We zijn kortom erg tevreden over prijs / kwaliteit en vakkundigheid van Houtbouw de Jager

Scroll iets verder door voor 100+ TOPFiK referenties...

Familie Voskuil:

Met een kleine puntvormige tuin was het niet eenvoudig tot een een goed ontwerp te komen voor schuur en schutting. Daarnaast stellen we hoge eisen aan duurzaamheid. De bedoeling was een strakke, stevige en vooral mooie oplossing. Buitenbouw.nl heeft onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Onze tuin is een plaatje geworden, de constructies zijn kloek en ogen prachtig. De aanpak was professioneel, adviezen werden goed uitgelegd en Buitenbouw reageerde altijd snel en flexibel op vragen en verzoeken. We bevelen Buitenbouw.nl dan ook van harte aan.


Anita Aalders:

Na diverse offertes te hebben aangevraagd hadden we pas een goed gevoel bij het huisbezoek van Houtbouw de Jager. Dat gevoel kwam niet bedrogen uit.

Een schuur…ik dacht alleen aan de ruimte die beschikbaar zou komen. Jager houtbouw heeft gezorgd voor een verfraaiing  van onze tuin. Het is werkelijk een prachtige schuur geworden, solide gebouwd in een aangename sfeer. De reacties van vrienden en familie zijn zonder uitzondering: ¨Wat een prachtige schuur, werkelijk schitterend¨.

Anita Aalders


Chris en Sylvia:

We hadden al offertes gehad van diverse bedrijven, maar niets gevonden waar we blij van werden. Na het lezen van een stukje over Houtbouw de Jager in een regionaal krantje hebben we contact gezocht met Roel. Het eerste gesprek was prettig en de aanbieding die volgde was goed. Na een aantal gesprekken met goed advies over de aanpassingen die wij wilden zijn we samen met Roel gekomen tot de garage/berging die het uiteindelijk geworden is.

De garage werd binnen twee dagen geplaatst door een team van vakmensen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen en na afloop was de bouwplaats netjes opgeruimd.

Roel en jouw team: dank voor de gezellige bouwdagen en het mooie resultaat!

Chris en Sylvia

 

Fam. Van Beek:

Als wij een cijfer mogen geven krijgt Houtbouw de Jager een 10,  voor het bouwen van een schuur 5m x 2.10m met fundering.

*Zeer vakkundig personeel

*Offerte was er binnen een zeer korte tijd, tijdens een huisbezoek werd alles uitgebreid besproken en toegelicht

*Tekening en specificatie was duidelijk en volledig, tevens werden we  goed geadviseerd, daar was alle tijd voor!

*Het was geen enkel probleem dat we er nog even over moesten denken, niks werd opgedrongen, alles kon in ons eigen tempo

*Zeer gemotiveerd personeel en serieus met de uitvoering

*Ook was het prettig dat alles door een persoon werd geregisseerd en hij was ook nog eens  heel punctueel met afspraken

*Kortom we vinden dit bedrijf een echte aanrader, het resultaat van de schuur vinden we dan ook geweldig, en was het geld meer dan waard.

Bedankt nogmaals  Houtbouw de Jager en veel succes met jullie bedrijf, het is jullie van HARTE gegund! Fam. Van Beek.

 

Menno en Anita:

Wij hebben een schuur op maat laten maken en plaatsen door Houtbouw de Jager omdat wij na onze bouwmarkt blokhutje ervaring duidelijke betere kwaliteit wilden. Offerte en bespreking ging vlot en prettig net zoals de afhandeling van de bestelling t/m plaatsen van de schuur. Duidelijke tekening an alles erg netjes conform afspraak. Zeer nette en aangename vaklui!

Wij zijn uiterst tevreden.


Rique en Jolanda:

Via een advertentie zijn wij in contact gekomen met Houtbouw de Jager. Na een 1e contact met Roel de Jager hebben wij aan hem onze wensen kenbaar gemaakt. Dit werd door Roel op een hele goede manier opgepakt en binnen de kortste keren kwam hij met een duidelijke en overzichtelijke tekening. Deze werd gebruikt voor een aanvraag van de vergunning. Nadat wij helemaal akkoord waren gegaan werden wij keurig op de hoogte gehouden omtrent de levertijd en het plaatsen van de schuur. Er werd ons zelfs kosteloos het gebruik van een grote aanhanger geboden oms het oude tuinhuisje af te voeren. Het moment van plaatsen was daar en wij kunnen niet anders zeggen dat dit op een geweldige manier is gegaan. Het plaatsen van de schuur door echte vaklieden verliep perfect. Vakmanschap onderscheidt zich. Het eindresultaat is echt geweldig. Binnen een dag geplaatst en alles keurig opgeruimd! Dat zie je tegenwoordig niet overal. Het contact tijdens de bouw met de vaklieden en met Roel verliep op een zeer prettige manier. Roel was en is niet te beroerd om mee te helpen met het verplaatsen, door een zeer lange steeg, van alle spullen. Complimenten hiervoor. Over de materialen die gebruikt zijn voor de schuur heb ik ook alleen maar lof.

Een goed product voor een betaalbare prijs. Houtbouw de Jager bedankt!!


 P. Overdevest:

Wij hebben bij houtbouw de jager een tuinschuur laten plaatsen en tot grote tevredenheid doordat er een goed contact was tussen Roel de Jager en ons tot alles gereed was.(vergunning)

Het plaatsen werd door echte vaklieden in een dag geplaatst en gewoon volop lof op de manier van doen.

 

Mariet Brockhoff:

Ik heb Houtbouw de Jager opdracht gegeven om een schuurtje te bouwen. Tevens heb ik gevraagd of ze in dezelfde stijl een schutting als erfafscheiding wilden bouwen.

Zowel schuurtje als schutting zijn degelijk gebouwd, met veel vakmanschap. De afspraken werden nagekomen en er werd op tijd geleverd. Binnen een dag was alles gebouwd en alle bouwrommel opgeruimd en meegenomen.

Ik ben zeer tevreden!

 

Familie Van der Boog:

Na twee jaar erover te hebben gesproken, besloten wij vorig najaar eindelijk ons oude schuurtje te  vervangen. Via internet vonden wij buitenbouw.nl, precies het bedrijf waar we naar op zoek waren.  

De bouw van het schuurtje diende namelijk aan nogal wat voorwaarden te voldoen. Ten eerste grenst het schuurtje aan twee kanten aan de tuinen van de buren, die met onze plannen moesten instemmen. Het staat in een punt van de tuin zodat het oppervlak geen standaard rechthoek kon zijn. Een van de buren heeft ook een verhoogde border, grenzend aan de schuur. Bovendien heeft ons huis geen achterom, zodat de afvoer van het oude schuurtje met begroeiing en de aanvoer van de nieuwe schuur alleen via de tuin van weer een andere buur kon plaats vinden.

De afwijkende vorm en maatvoering bleken voor Houtbouw de Jager geen probleem.  ¬Na twee bezoeken en uitgebreid opmeten volgde een duidelijke en aantrekkelijke offerte zodat we besloten hun de opdracht te geven.

 In april was het zo ver en, onder het toeziend oog van alle betrokken buren, werd het project in twee dagen perfect geklaard. Drie enthousiaste en hard werkende medewerkers van Houtbouw de Jager voerden, zonder noemenswaardige schade aan de omringende tuinen, het project uit en leverden vakwerk af. Ook voor de verhoogde border van de buren werd een oplossing gevonden.

De opdracht is goed, vakkundig en in korte tijd uitgevoerd en wij kunnen Houtbouw de Jager zeker aan een ieder aanbevelen. 

 

Familie Korse:

Tja, wat kan ik nog toevoegen aan alle voorgaande positieve referenties! Het volgende dus;

Voor een knap staaltje vakwerk, betrouwbaar, solide en snel, zoek dan niet verder maar surf naar www.buitenbouw.nl

Bedankt mannen! Groetjes van de familie Korse.

 

Ed Kok:

Informatief en vrijblijvend bij Roel de Jager ,Houtbouw, een offerte aangevraagd voor een schuur/garage. Die was er heel snel en zag er goed en concurrerend uit.
Zelfs de tekening klopte tot in de puntjes en dat wil wat zeggen in deze tijd, ik kom zelf uit de bouw.
De werkzaamheden zijn volgens afspraak datum/tijd uitgevoerd
Alles klopte tot in details en de mensen die voor Roel werken zijn van groten klassen en verstaan hun vak. Na de oplevering is er meestal wel iets waar ze terug voor moeten komen, bij Roel de Jager Houtbouw was alles in een keer goed dus een,zeer, tevreden klant.
Wij kunnen er een lang verhaal van maken maar dat is niet nodig, gewoon een betrouwbare firma die goed werk leverd en zijn afspraken na komt.   

Roel, nog bedankt en succes verder   Gr,  Ed Kok  Oostzaan  

 

Edward Bakker:

Hobbyruimte, Ik zocht een nieuwe mooie en geïsoleerde hobbyruimte voor mijn modeltreinen.
Dertien firma’s heb ik via internet onderzocht en vergeleken  qua prijs, mogelijkheden en kwaliteit.
Uiteindelijk heb ik voor  Houtbouw de Jager  gekozen. Heer de Jager heeft na een bezoek bij mij thuis me volledig overtuigd van zijn capaciteiten. Tekeningen werden gemaakt en goed bevonden. Binnen zeer korte tijd kon met de werkzaamheden begonnen worden en binnen drie dagen stond er een perfect afgewerkte hobbyruimte.  Indrukwekkend was de fundatie van hardhouten paaltjes die de grond in werden getrild. Daarop een hardhouten frame. Dit rot nooit meer en geen vervelende betonnen fundatie of tegels. Werkelijk een aanrader voor iedereen die iets nieuws zoekt of wil laten vervangen.  Stop maar met zoeken, bel heer de Jager en het komt allemaal voor elkaar.
Meneer de Jager, bedankt ! Ik hoop er nog lang plezier aan te hebben.

Wil en Cor:

Op internet is er een enorm aanbod van tuinhuisjes, blokhutten etc. in zeer veel verschillende kwaliteiten en met al dan niet betrouwbaar overkomende teksten. Typisch een geval van door de bomen het bos niet meer zien. In augustus kwamen we Houtbouw Jager tegen bij een bezoek aan de Beemster Polderfair. Het product dat daar werd geshowd zag er goed en degelijk uit en werd bovendien geleverd met een goede fundering. Een basis eis.  Daarbij was ook de gewenste vijfhoekige vorm voorzien van een schilddak geen probleem.  De volgende vraag is dan wat een en ander moet kosten. Een heldere offerte met tekening was de volgende stap. Daar is natuurlijk een goed gesprek over gevoerd waarna de opdracht werd gegeven. Het plaatsen ging verrassend snel dankzij twee echte vaklieden. Zodat we drie maanden na het eerste contact nu een prima tuinhuis hebben. Wil & Cor

 

Dieneke en Vincent:

Eindelijk konden we de schuur en schutting op maat laten plaatsen. We hebben het door het bedrijf Buitenbouw.nl uit Oosthuizen laten doen (email: info@buitenbouw.nl ). Ze hebben het perfect gedaan ik kan niet anders zeggen we zijn er heel blij mee. Bij alles wat we wilde zijn ze ons tegemoet gekomen wat wil je nog meer. (en dat alles deden ze ook nog eens met een SUPER humeur)

Jongens BEDANKT !!!  voor de fijne oplevering.

 

Jolanda en Jaap:

Enige tijd geleden kwamen wij tot de ontdekking dat de schuur/garage aan vervanging toe was. Na enige offertes te hebben ontvangen kwamen wij net voor onze korte vakantie in contact met Houtbouw de Jager. Wij zijn het gesprek aangegaan en na het vergelijken van de offertes hebben wij de voorbeeld schuur bezocht en gezien dat de gebruikte materialen en constructie onze wensen kon vervullen. De ontvangen bouwtekeningen en uitgebreidde offerte waren voor ons de aanleiding om te tekenen en de opdracht te plaatsen. Dat was begin september. Enige voorwaarde die enige roet in het eten kon gooien was dat wij voor eind september de schuur geplaatst wilden hebben en ook daar is makkelijk en goed aan voldaan. Een hard werkde groep mannen (3) kwamen hem plaatsen en hadden goed verstand van zaken. Gezellig was het ook maar das minder belangrijk.  Wij hebben een mooie garage staan waar we super blij mee zijn.

Dus ja aanraden, adviseren doen wij Houtbouw de Jager zeker. Open, eerlijk en duidelijke communicatie en transparante offerte en prijsinzicht.  Dank Jolanda en Jaap    

 

Dick en Alexandra:

Na een lang onderzoek op internet zijn wij terecht gekomen bij Houtbouw de Jager. De website en recensies spraken ons zeer aan. Na een bezoek bij de heer de Jager waar wij een voorbeeld van een schuur hebben kunnen zien besloten wij een offerte aan te vragen. Allereerst via de mail onze wensen kenbaar gemaakt. Wij wilden een tuinhuis met schuur. Het tuinhuis moest ruimte bieden als gastenverblijf. De ontwerpen zijn een paar maal besproken bij ons thuis en waar nodig aangepast. De laatste besprekingen gingen vooral over de plaats van de ramen en deuren. Met groot geduld heeft de heer de Jager hierin geadviseerd. Zijn moto is: het komt allemaal goed. Dat is ook wel gebleken. De tekening is keurig een paar maal aangepast en via digitaal loket hebben wij de bouwvergunning kunnen aanvragen. Om dit te bespoedigen is meneer de Jager hier ook nog persoonlijk achteraan gegaan, zodat wij nog voor de bouwvak ons tuinhuis hadden.

De uiteindelijke bouw ging heel vlot. De wanden waren al geheel opgebouwd in de timmerwerkplaats. Ter plekke zijn de 1e dag de vloerbalken en houten vloer geplaatst. Daarna was het hele gebouw van 4 x 7 meter met bergzolder en extra schuurtje in een paar dagen opgebouwd. Kleine aanpassingen waren snel opgelost. Het tuinhuis is echt prachtig geworden, zeer robuust en professioneel. Alles past ongelofelijk precies. Echt dik hout zaag met planken.Buren die ook in de bouw werken zijn ook zeer lovend over het resultaat.

Roel bedankt voor alle hulp.

 

Familie Groenendijk:

Met de plannen voor een garage / tuinhuis bij "de Jager Houtbouw" terecht gekomen.

Onze eigen tekening en wensen zijn door Roel de Jager goed verwerkt tot een mooi eindresultaat. Onze eis was een zo hoog mogelijke vrije binnen hoogte en een gepotdekselde buiten afwerking, en dat is goed gelukt!

Nadat de tekeningen defintief waren is Roel bij ons komen kijken op de bouwlocatie. Hij heeft ons goed kunnen assisteren bij de vergunningaanvraag. De mannen die het tuinhuis hebben geplaatst zijn erg prettig in de omgangen zeer kundig tewerk gegaan.

Een aanrader voor iedereen die specifieke wensen heeft.

 

Peter en Carla:

Ik heb Houtbouw de jager gevonden na lang zoeken voor het plaatsen voor een schuur op maat. Hij kwam op een avond langs om te meten en de mogelijkheden te bespreken. Hierna een keurige offerte gekregen en met wat aanpassingen een mooie tekening gekregen. Er wordt keurig aan de afspraken gehouden en snel gereageerd op een offerte maken. Wij zijn ook bij Prins in Purmerend geweest en dan krijg je telefonisch iets door en zie je niets op papier. Ook moet je zelf achter alles aanbellen. Bij Houtbouw de Jager is alles veel persoonlijker en dat spreekt ons veel meer aan. Hier heb je in ieder geval het idee dat je serieus genomen wordt. Gisteren is dan onze nieuwe schuur van 5,75 x 2,50 meter geplaatst en het is een plaatje. Wij zijn er heel blij mee. Ze kwamen met 3 man de schuur plaatsen en alles ging lekker vlot. Het waren echte vaklui zoals je vaklui wilt hebben. Ik kan het een ieder aanbevelen om hier zeker eerst een offerte te laten maken.

 

Philine en Hein:

De firma Buitenbouw heeft bij ons een grote kapschuur van 7x10 meter neergezet. Samen ontwerpen ging heel soepel. Met de geleverde bouwtekeningen kregen we zonder probleem een vergunning bij de gemeente en ook de welstand was direct akkoord. We hebben gekozen voor een transparante constructie waarbij de extra dikke planken (28mm) iets uit elkaar staan. Er ligt een lekker stevig zoldertje in voor hooi en voer. Ook op het allerlaatste moment toevoegen van een toegangsdeurtje naar het varkenshok was geen enkel probleem.

De schuur stond in drie dagen ondanks storm en regen, prettige werklui en het is echt mooi geworden.

 

Roland:

Ik was op zoek naar goed haardhout voor mijn brood/pizzaoven. Voor een goed resultaat heb je hout nodig wat goed en lang brand en een bepaalde smaak afgeeft dus geen hout waar veel hars in zit. Via marktplaats kwam ik op dit adres ik kwam er achter dat het Scandinavisch hout was en dat heeft de goede eigenschappen, de prijs was scherp. Ik ben zeer tevreden over het haardhout en dit hout is echt aan te bevelen aan brood/pizzaoven bezitters die op hout stoken. Verder heb ik bij houtbouw de jager ideeën opgedaan om een mooi degelijk tuinhuisje te plaatsen met een veranda waar de pizzaoven geplaatst kan worden want in de service en degelijkheid heb ik veel vertrouwen.

 

Volkstuinvereniging De Fenix:

``Nieuwe werkplaats voor volkstuinders! Nu ligt het gereedschap nog in containers opgeslagen, maar dat is binnenkort verleden tijd. Gisteren is een nieuwe werkplaats opgebouwd op het terrein van Tuinvereniging de Fenix te Purmerend. In maar liefst één dag tijd staat het nieuwe gebouw op zijn plek. ,,Dankzij prefab-onderdelen kan de klus in één dag worden geklaard. Een timmerman zou er twee weken over doen’’, aldus Roel de Jager van Houtbouw De Jager. ,,Maar het blijft maatwerk. Het is helemaal naar de wensen van de vereniging.’’ De Jager heeft extra mannen op de klus gezet, zodat het ook daadwerkelijk in een dag lukt. De mannen zijn om acht uur begonnen, rond vier uur ’s middags worden de laatste puntjes op de i gezet. Vorig jaar ontstond het idee voor de nieuwbouw. Alle leden en het bestuur stemden in met het plan en dankzij een tijdelijke contributieverhoging kon het worden gerealiseerd. ,,Over vijf jaar kan de contributie weer omlaag, als het gebouw is afbetaald’’, zegt Nico Oostindiër, algemeen bestuurder van de tuinvereniging. De nieuwbouw betekent een droge, moderne opslag voor de maaimachines en gereedschappen. Het nieuwe gebouw biedt daarnaast meer mogelijkheden voor de volkstuinders. Een deel van het pand wordt voor algemeen gebruik. Behalve opslagruimte, biedt de werkplaats ook een ruime werkbank, die door alle volkstuinhouders kan worden gebruikt. ``Bronvermelding; Noord-Hollands Dagblad.

 

John En Bianca:

Wij hebben vorig jaar bij onze achter buren een hele mooie schuur zien plaatsen en dachten dit willen wij ook. Wij gelijk op zondag middag Roel gebeld en gevraagd of hij langs wilde komen, en die maandag avond zat Roel bij ons aan de koffie en zaten we te praten en te tekenen over wat we zouden willen. Uit eindelijk de winter voorbij en toen kwam het telefoontje met de datum van dan gaan we het schuur plaatsen. Wij helemaal blij en zijn gelijk ons oude blokhutje gaan slopen en alles voorbereiden voor onze nieuwe schuur. Wij hebben gekozen voor een schuur met een houten vloer en een tussenwandje. Roel het ziet er nog steeds heel mooi uit. Wij zijn ook zeer blij en te vreden met alles hoe het is verlopen.

 

Loekie en Herman:

                                                                                             

Wij hadden een wat ingezakte blokhut en waren op zoek naar een nieuwe berging en wat meer ruimte en hoogte. Via via en Marktplaats terecht gekomen op buitenbouw.nl. Afspraak gemaakt en ingemeten. De offerte lag een week later op de mat en intussen staat de schuur! Supertevreden, alle afspraken nagekomen een echte aanrader. Roel bedankt!  


Familie Nagtegaal:

Caravan laten repatriëren

Door een longontsteking tijdens mijn vakantie in 2013, heb ik mijn caravan achter gelaten in Spanje. In 2014 moest ik dus weer naar Spanje om mijn caravan op te halen, echter geen zin om helemaal naar Spanje te rijden en mijn caravan daar oppikken. Op internet aan het zoeken geweest, naar mogelijkheden om mijn caravan terug te halen (repatriëren)  naar Nederland. Dit bleek een zeer dure aangelegenheid te worden, totdat ik de advertentie tegen kwam van Roel de Jager uit Oosthuizen (www.buitenbouw.nl) . De Heer de Jager kon voor een zeer nette prijs onze caravan meenemen uit Spanje naar Nederland, en heeft hem netjes voor de deur gebracht. De heer de Jager is alle gemaakte afspraken welke hij met mij had gemaakt nagekomen. Ik heb met hem een zeer fijn contact gehad zowel over de telefoon als per mail. Kortom een man (bedrijf) dat ik u kan aanbevelen. Als u een caravan van of naar Spanje wilt laten halen of brengen, bent u bij hem op het Juiste adres.

Nogmaals Hartelijk dank voor de goede service

Familie Nagtegaal


Niels:

Zoals beloofd even kort mijn oprechte mening over de zakken haardhout.

 Na meerdere miskopen van openhaardhout ben ik op zoek gegaan naar kwaliteit.

Ga niet teveel opscheppen over het hout van dhr. de Jager maar ik ben zeer tevreden.

Vooral omdat het langer meegaat dan verwacht en ik het zo per zak uit mijn schuur kan halen.

Voor deze luxe betaal je natuurlijk wel iets extra's (+/_120 euro de kuub) maar je hoeft geen kuub

af te nemen. Wanneer de blokken hout iets langer en dikker zouden zijn word ik nog vrolijker.

Ik kom zeker nog een keer langs dus hou die camerabeelden in de gaten.

Martijn:

 Voor het eerst mijn open haard hout gehaald, en ik werd super geholpen. De kwaliteit is ook geweldig, zware, volle netten met hout! En brand geweldig. Volgende keer ga ik zeker weer halen!

 Klaas:

Ik heb haardhout bij de firma Houtbouw Jager besteld. Het is mooi droog en schoon haardhout wat direct te stoken is.

Voordeel is dat je gewoon een tijd kan afspreken wanneer het hout wordt gebracht zodat je niet de hele dag moet thuis te blijven. Prima ben zeer tevreden zitten er met deze kou lekker warm bij met het hout van de Jager.

 Thomas:

 Winter te lang,

Houtvoorraad dit jaar niet voldoende ingeschat, de sneeuw in maart vroeg om meer hout voor onze kachel. Omdat ik in dit geval opzoek was naar losse zakken ben ik via internet bij houtbouw de Jager in Oosthuizen uitgekomen.

Bij aankomst over een smalle dijk was er ter plaatse voldoende parkeerruimte en lagen de zakken keurig te wachten. Het zijn grote zakken “zeker 15 Kg per net” met mooie grote stukken hout erin. De eigenaar heeft mij geholpen alles in  de auto te laden.

Tot mijn verbazing branden de blokken veel mooier en langer dan het “oven gedroogde” hout wat ik afgelopen jaren gewend ben. Ook het raam van mijn houtkachel blijft veel schoner. Ik ga uitzoeken of houtbouw de Jager ook een aantal Kuub zou kunnen langs brengen voor aankomend seizoen.

 

Adriaan en Bettie:

Twee jaar geleden hebben wij een kar vol gemengd haardhout laten brengen door Houtbouw De Jager. Twee winters lang hebben we vele avonden met plezier in de vlammen zitten kijken. Het is prima hout, goed gedroogd en in een prettige maat gezaagd en gekloofd. Eergisteren vanwege de aanhoudende kou weer een vracht besteld die vandaag werd geleverd, een prettige en snelle service waarvoor dank en graag tot de volgende keer!

 

Verweg:

Op zoek naar haardhout, belande ik via markplaats bij Houtbouw de Jager.

Redelijk in de buurt, en prettig geprijsd. Daar er toch 45 km voor gereden moet worden( uit haarlem) eerst even gebeld, of er nog hout was, ( koude tijden veel stoken). Er was nog voldoende anwezig op de marktkraam. Kom maar langs , ik ben niet aanwezig, en doe het geld maar in de trommel. Zo gezegd zo gedaan, Hout gehaald, beetje nat door de regen. S ’Avond door de Jager gebeld met de vraag of alles goed was gegaan. Ja dus, zijn er intussen al 3 keer geweest. Er zullen wel meer ritjes die kant opgaan.

Lucas:

Ook vanuit Ilpendam rijden we naar Oosthuizen als we weer lekker bij de kachel willen zitten om een vuurtje te stoken. Flinke zakken hout voor een sympathieke prijs. En, altijd hulp met inladen van de auto en tijd voor een prettig gesprek.

Dus, als we in de buurt zijn, komen we weer aan hoor (en even naar de slager van Oosthuizen natuurlijk)!

Groeten uit Ilpendam!

 

Thijs:

Toen ik verleden jaar aan het eind van de winter om openhaard hout verlegen zat, hier te recht gekomen. In eerste instantie omdat het lekker in de buurt was, vlot door Roel geholpen aan 10 zakken. Mooi hout, brand goed. Ik dacht eerst wat een grote stukken voor mijn kleine houtkacheltje maar dat viel reuze mee, omdat ze zo mooi branden is één of hoogstens twee stukken genoeg om lang warmte te hebben. Zo tevreden dat ik op de eerst herfstdag meteen weer even van Schardam naar Oosthuizen gereden ben om weer 10 zaken te halen.

Thijs

 

P.G. Van D:

beste prijskwaliteit verhouding in de buurt, droog hout, economisch in gebruik

 

Juri:

Al enige tijd zijn we op zoek naar betaalbaar haardhout in de omgeving Zaanstad.

Via marktplaats kwam ik bij Roel, een prettig en service gericht persoon, terecht in het mooie plaatsje Oosthuizen met genoeg voorraad en een goede staffel korting bij grotere afname met zelfs gratis aanmaakhout wanneer voorradig.

Maar de ultieme test doe je natuurlijk met je houtkachel.

Eerder ervaren we moeilijkheden met ander oven gedroogd haardhout en het doorstoken s ‘nachts, tot onze verbazing vanmorgen smeulde het kacheltje nog en kon ik goed doorstoken.

Met normaal oven gedroogd haardhout redden we dit niet mits de blokken erg groot zijn (een zogenaamd slapertje..)..

Kan niet anders zeggen dat het geheel voldoet aan de verwachtingen zoals geschetst op de site van Topfik en een absolute aanrader is als je goed en ook betaalbaar haardhout zoekt.

 

Bedankt Roel voor de Topfik, we komen zeker bij je terug om onze hout voorraad aan te vullen.

 

Groetjes,

Juri

Westzaan.

 

Bernard:

Volle zakken met brandhout. Droog hout. Gemakkelijk met een belletje te bestellen. Conform afspraak gebracht. Niet duur. Brandt prima. Gewoon top! Aanrader. Succes en tot de volgende keer.

 

Cees:

Ik was er nog nooit geweest maar werd ontzettend vriendelijk ontvangen en geholpen. Roel heeft geholpen om de zakken hout in de auto te laden. Inmiddels al 3 zakken opgebrand, het hout heeft een mooi formaat en brand super. Wanneer de zakken op zijn ga ik zeker terug om de auto nogmaals te vullen met zakken Topfik hout. De prijs kwaliteit verhouding is Top(fik) Gr., Cees.. (Hoorn)

 

Claar:

Ha Roel,

Wij zijn als recordhouders erg blij met de stapel hout, niet alleen fikt het mooi, het staat ook nog eens leuk in de huiskamer! Bedankt nog voor de tip voor de hobbelvrije route, onze auto, 'de Meneer', is niet door zijn hoeven gezakt! Tot de volgende lading!

 

Henrik:

Topfik/Roel levert prima brandend hout, heel snel en echt tot de deur (en verder) geleverd, super service, kan niet beter. Roel, ga zo door, ik doe ik de buurt een goed woordje voor je.

 

Wim en Annique:

Wij zijn superblij met het haardhout van topfik. Super mooie blokken. Fijn formaat. Keurige bezorging en het brand goed. Ruikt lekker en is echt echt droog. Een aanrader!!!!!

 

Paul, Edam:

Eindelijk een goede hout leverancier in de buurt gevonden. Fijne combinatie van verschillende soorten hout. Goed formaat, lekker droog en mooie vlammen, Je kunt gewoon langs gaan. Maar voor meerdere zakken kun je voor de zekerheid even mailen of bellen. Dan legt Roel het klaar of hij komt het brengen.

 

Cas:

Een flinke partij goed fikkend haardhout voor een mooi prijsje en nog thuisbezorgd ook. Daarbij is Roel een aardige kerel om even mee te kletsen, altijd gezellig.

 

Natasja:

Op woensdag 27 november heb ik voor het eerst hier hout gehaald. Ik was bezig zakken in de auto te leggen toen de eigenaar kwam en meteen de zakken enthousiast in mijn auto legde. Wat een vriendelijke en behulpzame man als ze dat nou in de detailhandel toepassen dan hebben we geen internet nodig en gaat er niemand meer failliet. De zakken hout waren prachtig, geen kleine stukjes en mooi droog hout. Ik heb dat vaak anders mee gemaakt ook met losgestortte kuub je hebt zoveel rommel waar je niets aan hebt. Deze zakken zijn makkelijk te hanteren en je hebt zo een kuub gestapeld. En het brand geweldig. Ik ga er vaker hout halen !!!

Ben harstikke blij met dit adres voor mooi hout en dichtbij en uitstekende service!

 

Met vriendelijke groet,

 

Natasja Koster

uit de Grote Waal in Hoorn


Marco, Nijmegen:

Prima haardhout! Wanneer ik ook maar even in de buurt ben, gaan er een flink aantal zakken haardhout mee terug in de auto naar Nijmegen. Service is prima.......... een belletje en de zakken liggen klaar voor je. Groeten, Marco.


Martijn, Purmerend:

Net zoals vorig jaar, weer even hout opgehaald bij Topfik! Gebeld en het werd meteen klaar gelegd. Na 30 minuten zat de aanhanger weer vol. Direct opgestapeld en klaar voor gebruik! Mooie compacte zware blokken hout....zoals altijd, SUPER!

Gertjan, Edam:

Ik heb nu voor de tweede maal een voorraad hout opgehaald. Het bevalt erg goed, het hout is erg droog en brandt supermooi! Erg fijne informele service, een telefoontje en het hout ligt voor je klaar in grote, maar handzame zakken. Samen even de auto in werken en klaar, waar vindt je het nog! Ook erg prettig is dat ik niet gelijk enorme hoeveelheden af te nemen waardoor onze tuin gewoon tuin blijft. Tot volgende keer!

 

Grt Gertjan uit Edam

 

Hans, Alkmaar:

Kom je aanrijden zoekende waar nummer 43 is, zie je een kruiwagen met 20 zakken hout. Gevonden !, ik parkeer, komt Roel al aanlopen. Behulpzaam bij het laden, afrekenen en 10 minuten later, na nog wat nagepraat te hebben ben ik alweer op weg.

Zo zie ik het graag, vriendelijk en behulpzaam. Faire tarieven en het hout zal zeker zijn werk doen. Kom bij gelegenheid zeker terug.

 

Met vriendelijke groet, Hans Boorsma

 

Ron, Dordrecht:

Prima adres om snel je haardhout op te halen, na de bestelling via internet liggen de zakken netjes klaar op de afgesproken dag.

Mooie grote zakken met gemengd gedroogd hout met een lengte van maximaal 30 cm.

Goed bevallen 's morgens 18 zakken ongeveer 1 m3 binnen 10 minuten ingeladen met hulp van de "gastheer" en 's avond houthok aangevuld.

Kunnen weer lekker stoken deze winter en komen volgende keer zeker terug.

 

Groet Ron.

 

Pieter, Assendelft:

Gisteren voor de tweede keer 10 zakken hout bij TOPfik gehaald. Vooraf gebeld en tijd afgesproken. Aangekomen staat alles al klaar en met de hulp van Roel worden de netjes (15kg) de auto in gewerkt. Als bonus (10 betalen, 11 halen) gaat er nog een extra netje de auto in. Uit ervaring weet ik dat er prima kwaliteit hout wordt geleverd. Mooie gemixte grote stukken. Mijn openhaard kan binnenkort weer lekker branden.

Kom zeker terug. Vanuit de Assendelft ben ik in 25min (30km) in Oosthuizen.

Groet, Pieter Jongkind Assendelft

 

Niels, Purmerend:

Maandje geleden voor de tweede keer dit jaar weer wat zakken hout gehaald. Hout voor de tuinkachel. Het hout is prima droog en het brandt zonder veel te roken heerlijk weg (prettig voor de buren) en je hebt bijna geen restafval. Aanmaken gaat heel makkelijk. Dit alles in tegenstelling tot de zakjes van de bouwmarkt welke ik voorheen nog wel eens kocht.

De service van Roel is fijn. Als hij niet thuis is zijn er altijd wat zakken voor zijn huis om zelf in te laden en makkelijk je centjes af te storten. Als hij wel thuis is, reserveer dan wat tijd voor een gezellig praatje. Het inladen is overigens snel gebeurd.

Helaas is zijn aanbieding nu 11 halen, 10 betalen. 11 zakken kan ik niet kwijt in mijn tuin, dus helaas geen aanbieding voor mij, of gaat Roel daar nog wat op verzinnen.  :-). Als prijsshopper op het internet kan ik overigens vaststellen dat de prijs voor de zakken met hout van Topfik prima is. Zeker gezien de kwaliteit en mix van het hout.

Roel, zeker weer tot de volgende keer!

 

Rien Gasseling, (M.G.Gasseling Sierbestratingen te Zwaag):

Mijn vrouw en ik waren vandaag 20 dec 2014 voor het eerst bij TOPFIK (Roel). Wij werden direct door Roel zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Roel beantwoord je vragen vakkundig en enthousiast, is gezellig en amicaal vriendelijk. Ik heb een Nekhernia en kon zelf de zware zakken moeilijk laden, Roel reageerde direct en draaid zijn hand er niet voor om je direct te helpen met het laden van de 10 netten haardhout en de 3 "gratis" zakken aanmaakhout. "TOP"service bij TOPFIK! Inmiddels brand de haard, het aanmaakhout doet het geweldig en het grote hout ontbrand snel, deze heeft een mooi formaat en brand inderdaad super. De volgorde van het lichtere hout naar zwaarder hout stoken werkt uitstekend! (Economisch lange brandduur), de combinatie van het soort hout is over nagedacht, de blokken branden werkelijk veeeeel langer dan die bouwmarkt ellende! Wanneer de voorraad op is gelijk weer aanvullen met haardhout van Roel, (TOPFIK). De prijs kwaliteit verhouding is Top(FIK).

Roel, nogmaals bedankt voor de gouden tips, de vriendelijkheid en verleende service, en je werkelijk prima HAARDHOUT, dit is een voorbeeld voor velen!

TOPFIK, EEN ABSOLUTE AANRADER,!! Groetjes, Rien en Nathalie. Zwaag. M.G.Gasseling Sierbestratingen

 

Karl en Nathalie, Mokum:

Hai Roel,

Het alweer een week of wat geleden, en ik wilde toch nog even een berichtje sturen.

Buiten het feit dat we op zeer gastvrije wijze werden ontvangen in het pittoreske Oosthuizen, maakt jouw reputatie zich ook nog eens waar in super haardhout. We hadden 10 zakken klaar laten leggen, maar jij had een mooie deal in gedachten en we reden weg met ongeveer 1 kuub en een hond in de achterbak. Nooit gedacht dat het zou passen, maar dat deed het wel. Hoewel de rit terug naar Mokum mooi was, was het ook ietwat penibel met sturen. Dus maar niet voor de snelweg gekozen, maar gezellig binnendoor. Prima.

Twee buurtjes hebben ook een openhaard en hebben geholpen met uitladen. Ik heb ze allebei een zak hout voor die hulp gegeven en ze overgehaald om die 'bouwmarkt meuk' links te laten liggen. We gaan binnenkort een gezamenlijke bestelling plaatsen. Maar dan wel met een aanhangertje. Ha ha.

Nogmaals dank voor de tips en de warme, knusse avonden voor het vuur.

 

Groeten aan je vrouw en tot snel! Karl en Nathalie uit Amsterdam.


Gertjan, Edam:

Ik heb nu voor de tweede maal een voorraad hout opgehaald. Het bevalt erg goed, het hout is erg droog en brandt supermooi! Erg fijne informele service, een telefoontje en het hout ligt voor je klaar in grote, maar handzame zakken. Samen even de auto in werken en klaar, waar vindt je het nog! Ook erg prettig is dat ik niet gelijk enorme hoeveelheden af te nemen waardoor onze tuin gewoon tuin blijft. Tot volgende keer!

 

Grt Gertjan uit Edam

 

Hans, Alkmaar:

Kom je aanrijden zoekende waar nummer 43 is, zie je een kruiwagen met 20 zakken hout. Gevonden !, ik parkeer, komt Roel al aanlopen. Behulpzaam bij het laden, afrekenen en 10 minuten later, na nog wat nagepraat te hebben ben ik alweer op weg.

Zo zie ik het graag, vriendelijk en behulpzaam. Faire tarieven en het hout zal zeker zijn werk doen. Kom bij gelegenheid zeker terug.

 

Met vriendelijke groet, Hans Boorsma

 

Ron, Dordrecht:

Prima adres om snel je haardhout op te halen, na de bestelling via internet liggen de zakken netjes klaar op de afgesproken dag.

Mooie grote zakken met gemengd gedroogd hout met een lengte van maximaal 30 cm.

Goed bevallen 's morgens 18 zakken ongeveer 1 m3 binnen 10 minuten ingeladen met hulp van de "gastheer" en 's avond houthok aangevuld.

Kunnen weer lekker stoken deze winter en komen volgende keer zeker terug.

 

Groet Ron.

 

Pieter, Assendelft:

Gisteren voor de tweede keer 10 zakken hout bij TOPfik gehaald. Vooraf gebeld en tijd afgesproken. Aangekomen staat alles al klaar en met de hulp van Roel worden de netjes (15kg) de auto in gewerkt. Als bonus (10 betalen, 11 halen) gaat er nog een extra netje de auto in. Uit ervaring weet ik dat er prima kwaliteit hout wordt geleverd. Mooie gemixte grote stukken. Mijn openhaard kan binnenkort weer lekker branden.

Kom zeker terug. Vanuit de Assendelft ben ik in 25min (30km) in Oosthuizen.

Groet, Pieter Jongkind Assendelft

 

Niels, Purmerend:

Maandje geleden voor de tweede keer dit jaar weer wat zakken hout gehaald. Hout voor de tuinkachel. Het hout is prima droog en het brandt zonder veel te roken heerlijk weg (prettig voor de buren) en je hebt bijna geen restafval. Aanmaken gaat heel makkelijk. Dit alles in tegenstelling tot de zakjes van de bouwmarkt welke ik voorheen nog wel eens kocht.

De service van Roel is fijn. Als hij niet thuis is zijn er altijd wat zakken voor zijn huis om zelf in te laden en makkelijk je centjes af te storten. Als hij wel thuis is, reserveer dan wat tijd voor een gezellig praatje. Het inladen is overigens snel gebeurd.

Helaas is zijn aanbieding nu 11 halen, 10 betalen. 11 zakken kan ik niet kwijt in mijn tuin, dus helaas geen aanbieding voor mij, of gaat Roel daar nog wat op verzinnen.  :-). Als prijsshopper op het internet kan ik overigens vaststellen dat de prijs voor de zakken met hout van Topfik prima is. Zeker gezien de kwaliteit en mix van het hout.

Roel, zeker weer tot de volgende keer!

 

Rien Gasseling, (M.G.Gasseling Sierbestratingen te Zwaag):

Mijn vrouw en ik waren vandaag 20 dec 2014 voor het eerst bij TOPFIK (Roel). Wij werden direct door Roel zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Roel beantwoord je vragen vakkundig en enthousiast, is gezellig en amicaal vriendelijk. Ik heb een Nekhernia en kon zelf de zware zakken moeilijk laden, Roel reageerde direct en draaid zijn hand er niet voor om je direct te helpen met het laden van de 10 netten haardhout en de 3 "gratis" zakken aanmaakhout. "TOP"service bij TOPFIK! Inmiddels brand de haard, het aanmaakhout doet het geweldig en het grote hout ontbrand snel, deze heeft een mooi formaat en brand inderdaad super. De volgorde van het lichtere hout naar zwaarder hout stoken werkt uitstekend! (Economisch lange brandduur), de combinatie van het soort hout is over nagedacht, de blokken branden werkelijk veeeeel langer dan die bouwmarkt ellende! Wanneer de voorraad op is gelijk weer aanvullen met haardhout van Roel, (TOPFIK). De prijs kwaliteit verhouding is Top(FIK).

Roel, nogmaals bedankt voor de gouden tips, de vriendelijkheid en verleende service, en je werkelijk prima HAARDHOUT, dit is een voorbeeld voor velen!

TOPFIK, EEN ABSOLUTE AANRADER,!! Groetjes, Rien en Nathalie. Zwaag. M.G.Gasseling Sierbestratingen

 

Karl en Nathalie, Mokum:

Hai Roel,

Het alweer een week of wat geleden, en ik wilde toch nog even een berichtje sturen.

Buiten het feit dat we op zeer gastvrije wijze werden ontvangen in het pittoreske Oosthuizen, maakt jouw reputatie zich ook nog eens waar in super haardhout. We hadden 10 zakken klaar laten leggen, maar jij had een mooie deal in gedachten en we reden weg met ongeveer 1 kuub en een hond in de achterbak. Nooit gedacht dat het zou passen, maar dat deed het wel. Hoewel de rit terug naar Mokum mooi was, was het ook ietwat penibel met sturen. Dus maar niet voor de snelweg gekozen, maar gezellig binnendoor. Prima.

Twee buurtjes hebben ook een openhaard en hebben geholpen met uitladen. Ik heb ze allebei een zak hout voor die hulp gegeven en ze overgehaald om die 'bouwmarkt meuk' links te laten liggen. We gaan binnenkort een gezamenlijke bestelling plaatsen. Maar dan wel met een aanhangertje. Ha ha.

Nogmaals dank voor de tips en de warme, knusse avonden voor het vuur.

 

Groeten aan je vrouw en tot snel! Karl en Nathalie uit Amsterdam.