Welkom bij TOPFiK. Het beste haardhout van heel Noord-Holland! 


De luxe tuinhuis industrie groeit en is volop in beweging. Het hele jaar door.

In deze dynamische branche staat Houtbouw De Jager, beter bekend als Buitenbouw.nl al vele jaren in de top van Noord-Holland. Houtbouw de Jager verwerkt in haar houtskeletbouw producten de beste materialen en let op duurzaamheid en kwaliteit. Alleen maatwerk! Wij denken graag met u mee. 

Onze succesformule is dan ook helder: Innovatief maatwerk en altijd vertrouwde kwaliteit en degelijkheid. We ontwerpen samen met de klant houten bergingen, tuinhuizen, garages en tal van andere hobby- en verblijfsruimtes. Mooie terrasoverkappingen en slimme bergingen op maat. Bruikbare kapschuren, luxe buitenruimtes en of een stoere mancave die er toe doet. 

Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om uw bouwwens te bespreken en in te meten. In de timmerwerkplaats prefabriceren wij uw uiteindelijke product. Het monteren en plaatsen van onze producten doen we met oer-Hollandse vak en -ambachtslieden en dit veelal in 1 dag! Klanten omschrijven ons als ‘deskundige bouwers’ en daar zijn we best trots op. 

Wij hanteren een scherpe prijs die soms gelijk, maar vaak onder het redelijke marktgemiddelde ligt. Bel 0299780200 of 0618227218 Wij bouwen door heel NL. Bij ons gaat u zeker slagen! Tot ziens!